You are not logged in.

Summer holiday (2017)


Foglalható: 2017..nyári szezonban (vasárnaptól-péntekig): 6 éjszakára
Csomag rövid leírása: aktív pihenés, nyaralás csomag
A puszta és a kúriát övező park nyáron nyújtja a legtöbb lehetőséget vendégeink számára. A madárcsicsergéstől zengő ligetek között szabadtéri medence és sportpályák várják az aktív pihenésre vágyókat, a gyermekek számára a játszótér tartogat élményeket. Simogató alföldi napsütésben süttethetjük hasunkat a medence mellett, vagy éppen hűsölhetünk az árnyékos lombok alatt. Este az étterem teraszán jól esik egy jó pohár zamatos bor az ízletes étkek mellé. Felfedezhetjük a környék látnivalóit, miközben találkozhatunk a puszta jellemző állataival: őzekkel, nyulakkal, rókával. A Geréby Kúriában nyaralni felnőtt és gyermek részére egyaránt élmény!

Foglalható június 2 – augusztus 31 között (vasárnaptól-péntekig): 6 éjszakára, a következő tartalommal:

  • üdvözlő ital
  • szállás, bőséges büféreggelivel
  • ízletes vacsorák
  • 1/2 óra sétakocsikázás a tanyavilágban
  • kincskereső séta a tanyavilágban GPS -szel
  • nyáron a szabadtéri medence használata
  • gyermekeknek játszószoba, istállólátogatás, póni lovaglás, állatsimogatás
  • a családi wellness-részleg (pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna), a sport- és teniszpályák, a játszópark, a parkoló, valamint a szálloda teljes területén WIFI internet ingyenes használata
.
Figyelembe véve a fenti programokat és ellátást, a részvételi díjak következők:A 6 év alatti gyermek szállása pótágyon grátisz, az egyéb szolgáltatások tekintetében a gyermeknek külön ajánlatot készítünk életkor függvényében. A foglalás feltétele a részvételi díj 30%-ának befizetése a foglalást követő 1 héten belül.

A fenti árak a hotelszobáknál és a főépületi lakosztályoknál kétágyas elhelyezéssel, a tornácos lakosztályoknál 4 fő esetén értendők.Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 év feletti és 70 év alatti vendégek esetén 400,- Ft/fő/éj.

Szobafoglalással kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Czakó Tamás recepcióvezető kollégánkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: recepcio@gereby.hu, gereby@gereby.hu.
 


vagy Email küldése (kattintson a linkre!)


(Cimkék: nyaralás csomag, nyaralás csomagajánlat, nyaralás belföldön, belföldi nyaralás, nyaralási ötlet belföldön, belföldi nyaralás csomag)

 

Photo gallery »

« Back: Packages

Törzsvendég kedvezmény /Geréby törzsclub ajándék

Egy egyszerű kérdés megválaszolásával megnyerheti a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2 fő 2 éj félpanziós csomagját vagy foglalhat akár 50% kedvezménnyel törzsvendégkártyája birtokában.

Törzyvendégkárya

További info és kártya igénylés >>>